Wednesday, March 25, 2009



Sessi Memasak : Apam Mekar tapi kuncup..


Semalam aku try buat kueh apam Mekar... tapi at the end, tak mekar-mekar sampai ke sudah.. hehheheheh.... yang paling best, masa kukus adunan yang pertama tue.. tup-tup gas abis.. hehhehe... yang 1st nie memand dah tau tak kan mekar..

2nd adunan... mula-mula nampak ok.... kembang-kembang... lepas tue.. keremok semacam..... takper.. lepas nie aku akan buat lagi... nak buat sampai berjaya... hhhe...

walau pun tak mekar.. apom tue tetap habis... dimakan kakak anis and hubby... depa kata sedap....... rasa memang sedap... tapi rupa jer kureng skit... hhehehe

nie la rupa apam tue...



Irfan dah letih dan tertidur tunggu mama buat apam... hehhehe


tengok... abis apam yang tak mekar nie...


rupa apam yang sudah masak...


masa mula-mula nak masak



2nd trial pun tak jadi.... tension...

2 comments:

Anonymous said...

mbe depa lidah kebal kot tak rasa apa2 pun,hehehe

C.e.T.@.t said...

HAHHAHA KELAKO.. HUISH TEMBAM TOL PP ANAK KO FARAH