Tuesday, May 18, 2010

Microelectronic Dept (MIIMOS) Gathering at Janda Baik


Last 8hb May, my hubby nyer department buat gathering dekat Janda Baik. First time jejak kaki kat sini, wah bestnya tempat nie.... Udara segar, dengan jeram dekat sebelah rumah. Kitaorang sewa dekat Wadi Samrah. Memang layan la tempat nie........

View Dari Jeram
Swimming Pool
Swimming Pool
Irfan And friend
Aida
Depan Rumah
Jeram SebelahRumah
Nie la banglo yang disewa
Tempat BBQ
Anak sungai...
TV Area
Ruang Tamu
Dapur
Our family
Ruang makan

Anis Batrisyia's 6th Birthday and Housewarming

Alhamdullilah.. last Saturday dah selamat buat kenduri masuk rumah baru sekali dengan birthday Anis...... Tukang masak semua diimport dari Penang.. Thank you very much to my beloved family.....
Sebelah pagi kitaorang buat tahlil dan bacaan yassin... dan makan-makan start pkul 12.30 pm.... Main menu pulak adalah Nasi hujan panas, ayam masak merah, daging kicap, dalca, air asam tomato, dan udang masak merah. Side menu laksa penang. Dessert pulak kek coklat, puding caramel, brownies chesse, cendol, bubur caca, isk...pendek kata... macam-macam ada......
Kek Anis, aku tempah dari kak anna memang sweet sangat-sangat.......insya allah bulan 10 nie buat birthday Aida pulak............
Kita layan jer la gambar.......

Air asam tomato- penang specialty
Ayam Masak merah
Kek coklat moist, Kek lapis and brownies cheese - homemade

Tgh bukak hadiah....
Baca Yassin
Pandangan dari depan rumah
Khemah depan rumah
Daging masak kicap
Udang masak cili
Cendol
Cheese tart
Assorted cakes.. semua homemade
acara potong kek
Nie la birthday cake yang order dari kak anna

Tuesday, May 04, 2010

Happy Anniversary 7th years......

Alhamdullilah.... sedar tak sedar semalam genap dah 7 thn kawin ......dah makin tembam masing-masing..... hehehhe.... and dah 3 anak dah......
Semoga jodoh kita berkekalan hingga ke akhir hayat.....Amin... Hubby belanja makan dekat TGI.... TQ abang....
Luv you so much.....


Sama-sama tembam
My Menu : Shrimp and chesse
My Hubby's Menu : Salmon with rice