Wednesday, February 25, 2009




Dah habis tempoh confinement

Hari nie last day confinement..... 44 hari... so lepas nie boleh lah panjang kaki skit nak pegi mana-mana.. hehehhe.....

Alhamdullilah.... Irfan fully breastfeed....... I yakin.. aku boleh fully breastfeed Irfan walaupun dah masuk keja...

p/s- pic nie ambik masa Irfan sebulan.. baru balik dari HPI, injection

Berat Irfan dah 4.6 kg, tinggi 55cm

2 comments:

C.e.T.@.t said...

farah... waa bagoslah fully breastfeed. Tabik kat farah.. orang luar yg lom ada anak rasa mcam senang breastfeed ni tapi actually banyak cabarannya. Kena kuat tak tekad!. Ita tak dapat nak fully breastfeed.. sedih sangat2. lepas bersalin baru menginvolvekan diri baca2 pasal breastfeed. Sian jugak kat anak aku yang first dan yang second ni. Cuma yg second ni lama sikit la minum susu ibu.

-------------------- said...

Ita..
memang pun.. farah pun regret, yang 1st baby lagi tak lama bf... yang 2nd lama jugak.. tapi sulam-sulam jugak dengan susu formula...yang 3rd nie yang tekad abis-abis... kekadang tue nak give up jugak...