Friday, January 29, 2010

Reno progress, 29 Jan 2010

Partition kayu dah pasang.. kayu belum di syelek lagi..


Bilik tidur bawah dah abis cat, dah siap tile & dah siap pasang kipas


Pili air kat toilet bawah.


Pili air utk sinki dapur


Tile porch baru separuh..


Partition kayu, dipandang dari dining hall..


Donwlight & lampu kalimantang dah siap pasang..


Donwlight & lampu kalimantang kat plaster siling bhgn tv


4 comments:

Anonymous said...

awat partion kayu rapat tu tinggi sgt....abah ckap buat 4-5 batang je and bagi half je part tu

-------------------- said...

dah buat dah, nak buat macam mana..... kami suuruh buat jarang skit

Kuacibunge said...

as salam,

Boleh tanya lampu kalimantang frame kayu tu beli di mana yer...

Terima kasih

Kuacibunge said...

as salam,

Boleh tanya lampu kalimantang frame kayu tu beli di mana yer...

Terima kasih